nlenfrde

 

Beste ouders, juist nu jouw kind 18 plus is en jouw ex met alle trucjes zo succesvol is geweest dat ouderverstoting een feit is, vragen wij jou om aangifte te doen.

Maar ach, hoe korter erop, hoe beter. Dus als jouw ex actief alles in het werk stelt om jou uit te bannen en jij kan dat bewijzen (processtapeling is zo’n bewijs) , dan kan jij het best zo snel mogelijk die aangifte doen.

Jij hebt jouw punt gemaakt. Jouw ex zal op haar/zijn tellen moeten passen bij de volgende valse melding of aangifte. Jij hebt de politie, het OM en het gerechtshof een crash cursus ouderverstoting gegeven. Zie het als een vorm van rehabilitatie voor jezelf. Als ooit jouw kind naar jou opzoek gaat, is dit het eerste wat je het kind kunt laten lezen. Hoe zo loslaten?!

Jouw ex is pathogeen, want wie ontzegt nu een kind de liefde van heel veel extra mensen in het leven van het kind, maar ze zijn niet achterlijk!

Als gedrag consequenties heeft, zal dat 80% schelen.

Denk niet dat jij gastvrij onthaald wordt, maar zet door tot het naadje en als, ondanks alle signalen, het Hof er ook geen brood inziet, gewoonweg omdat ze het niet willen weten, stuur ons de beslissing opdat wij onze minister kunnen motiveren om de motie van Nispen alsnog uit te gaan voeren of het OM duidelijke opdrachten zal moeten geven.

Laten we samen het systeem zodanig belasten dat ze wel aan de slag moeten!