nlenfrde

 

Hoe komt het toch dat het dossier complexe scheidingen, met als resultaat ouderverstoting, zo uit de hand is gelopen, dat het nog maar de vraag is of deze maatschappelijke ramp nog te stoppen is…….

Nou, heel simpel; omdat het in stilte gebeurt. Omdat rechters achter gesloten deuren kunnen doen waar ze zin in hebben. Omdat wijkzorgteams, raadsonderzoekers, jeugdbeschermers, bijzonder curatoren, coaches, therapeuten, etc, kunnen doen waar ze zin in hebben. Immers, als jij, ouder, op staat en diegene, die strepen door jullie levens haalt, confronteert met het in stand houden van kindermishandeling en ex-partnergeweld, schrijven ze je af in hun malafide rapporten.

 

Waarom is Herken Ouderverstoting zo succesvol?

Omdat wij, gebruik makend van de sociale media, de stilte hebben doorbroken. De schaamte voorbij, jij bent niet de enige, je bent niet alleen.

Dit gebeurt dus in Nederland! 2 kinderen per uur!

Juist door verhalen te delen, door te vertellen wat je nu anders zou doen, of juist goed gewerkt heeft, kunnen andere ouders hun voordeel doen.

Door naar buiten te treden en te vertellen welke waanzin jou treft en een klein rekensommetje maakt wat dit de maatschappij gekost moet hebben, komt er publieke verontwaardiging.

Door de rechters met naam en toenaam te benoemen, wordt landelijk bekend wat ze aanrichten.

Door bekend te maken wie zich allemaal in jouw leven heeft gewurmd en wat ze aanrichten, wordt het publiekelijk bekend hoe malafide en pervers deze markt van 2 miljard is.

Door jouw kant van het verhaal te vertellen, wordt de wereld van de verstotende partij een stuk kleiner. Het is jouw getuigenis.

 


Laat je niet chanteren of intimideren door mensen die ‘zo maar’ denken jou uit te kunnen bannen.

Besef; jij hebt niets meer te verliezen, als je weet dat jouw kind mishandeld wordt.


 

Dus vertel jouw verhaal voor de camera, maar we hebben wel enige voorwaarden, wil boodschap ook via ons YouTube kanaal verspreid worden:

Het verhaal dat jij vertelt, kan jij onderbouwen met een heel dossier, wellicht meerdere ordners aan beschikkingen, rapporten, communicatie , mails etc .

Besef dat, als jij liegt, of zaken weglaat die jouw rol (want je was er zelf bij) weergeven, dit tegen je keert, daar Herken Ouderverstoting direct ingrijpt, mocht dit (naderhand) blijken.

Heb ik twijfels of dit het hele eerlijke verhaal is, of kom je niet over op de film, dan vernietigen wij de film.

Je scheldt niet. Je gaat niet ‘los’ op de instanties.

Je noemt niet de namen van jouw kinderen, van jouw ex. Ook geen foto’s.

Pas op met de namen van professionals. Organisaties benoemen zeer zeker wel.

Heb de namen van de rechters op een rijtje! Kijk op jouw beschikking: in openbaarheid uitgesproken!

Het moet een samenhangend verhaal zijn. Je bent niet onder invloed, ziet er verzorgd uit, en jouw Nederlands moet te volgen zijn.

Besef dat wij dit verlangen om ook jou tegen jezelf te beschermen.

Je kan anoniem vertellen door met de rug naar de camera toe te zitten.

 


 

Hoe?

Je maakt zelf een filmpje en stuurt die naar ons toe. Wij beoordelen het en voldoet het aan onze voorwaarden, dan plaatsen wij het op ons YouTube kanaal.

Wij vragen hiervoor een eenmalige donatie van 50 euro, die je naar de stichting kunt overmaken.

Je stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. om een afspraak te maken met mij. Ik ga jou dan voor de camera bevragen, met onze banners op de achtergrond.

Hiervoor graag een donatie aan de stichting van 100 euro.

Waarom een donatie? Tijd is geld. Daarnaast is dat geld hard nodig om onze doelen te realiseren. Wij blijven onbezoldigd werken.

 

 


 

Vragen die je zou kunnen stellen:

Wat motiveert jou hier jouw verhaal te doen?

Hoe oud zijn jouw kinderen?

Hoe lang al niet gezien?

Wat is er dan gebeurd?

Bij elke ‘happening’. Wat heb je hiervan geleerd?

Wat zou jij nu anders doen?

Heb je tips?

Heb je wellicht nog een boodschap?

Ook een boodschap voor jouw kind?

 


 

 Voor wie nog meer?

Ben jij 18+ en heb jij als kind een ouder verstoten?
Ben jij het slachtoffer van een pathogene ouder?

Heb jij een boodschap voor ons ouders? Heb jij tips voor ons?

Graag kom ik in gesprek met 18+ kinderen die in hun jeugd een ouder hebben verstoten. Het is zo belangrijk dat jullie het proces, wat jou gemotiveerd heeft, of nog steeds motiveert, aan ons vertelt.
Geef ons tips. Wat kunnen wij doen om in contact te blijven? Wat kunnen wij ZELF doen om het contact te herstellen?
Hoe heb jij alle hulpverlening ervaren? Wat kunnen wij daarin betekenen?

 


 

Pas als ouders en kinderen naar buiten treden en van de daken roepen in welke waanzin/ Kafka zij moeten leven, terwijl het zo anders kan, komt er een maatschappelijke roep om het daadwerkelijk anders te gaan doen.