Contactpersoon

Overige informatie

Overige informatie:

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met regelmaat krijgen wij berichten over individuele situaties en geloof ons, allen zijn even schrijnend. Vaak wordt er om advies of hulp gevraagd. Deze kunnen en gaan wij echter niet bieden. Hoe graag wij ook individuele situaties zouden willen adviseren, als ouder platform, werkend met onbezoldigde vrijwilligers, onthouden wij ons daarvan om diverse redenen.

Een belangrijke reden is het feit dat wij geen professional zijn. Ons advies zou altijd vrijblijvend zijn.Jij bent de ouder en dus altijd (eind) verantwoordelijk. Ook voor het verloop van de gehele ontwikkeling, het resultaat en niet voor niets hebben wij onze website zodanig ingericht dat, als jij alles leest en de tips opvolgt, het tij kunt keren, ZELF. 

Niemand kan ouderverstoting beter een halt toeroepen dan jijzelf. Hoe je dat het beste kunt doen, kun je dus lezen, tot je nemen via onze sociale media. En laten we eerlijk zijn, de tijd die wij in individuele situaties zouden investeren, komt niet ten goede aan al die andere ouders, kinderen, families en vrienden die te maken hebben met ouderverstoting.

Besef dat jij niet de enige bent. Met jou heel veel andere ouders, groot ouders, familie en vrienden. Met jou heel veel andere (volwassen) kinderen die nu moeten dealen met hun verleden en tot een werkzame oplossing moeten komen. Besef dat die oplossing, het helen, met jezelf in het reine komen of constructief in contact zijn,  mogelijk is, maar dat jijzelf dat moet doen. De sleutel zit in jou. Een enkele professional kan jou daarbij helpen, toch, het meeste zal vanuit jezelf moeten komen. Vandaar dus onder andere deze website. Ben heel kritisch wie jij uitnodigt in jouw leven en wellicht nog belangrijker, wie jij uitnodigt in het leven van jouw kind(eren). 

Daarbij komt, wij zijn zeker geen specialist op het gebied van Jeugdzorg, daarvoor kun je beter terecht bij andere ouderbelangengroepen. Specifieke vragen kun je beter op onze Facebook pagina stellen. Dan denken andere ouders met je mee en wordt het maatschappelijke probleem nog inzichtelijker voor iedereen.

Mocht je dat, gezien jouw situaties, spannend vinden, dan stuur je de vraag middels een pb (messenger) naar het beheer van de Facebookpagina. Wij zullen dan de vraag anoniem maken en de vraag stellen op Facebook. We hebben echter wel hulp nodig en vandaar dit mailadres. Kijk naar bijvoorbeeld de oproepen, met name oproep 14. 

Ook kan je, door een mailtje te sturen, op onze mailingslijst komen opdat je op de hoogte kunt blijven van onze acties. Acties die wij in een verhoogd tempo zullen gaan voeren, net zo lang totdat ouderverstoting stopt. Een kwestie van willen en doen, waarbij wij allen horen te beseffen dat de verandering vanuit de burgers zelf zal moeten komen.

Samen sterk!