15 december 2021

 

 

Aan allen,

 

Dit is mijn laatste schrijven als voorzitter van de stichting Écht Scheiden Zonder Schade en eigenaar/beheerder van het grootste onafhankelijke ouderplatform Verantwoord Scheiden, voorheen Herken Ouderverstoting geheten. Ik stop er namelijk mee, ik ga met welverdiend pensioen.

 

Het is zoals het is:

Met de nieuwjaarsboodschap van 2021 in gedachten en de wetenschap dat alle betrokken instanties, onze ministeries VWS en JenV, de Rechtspraak, het Openbaar Ministerie en de politie, als ook de gemeenten, plus onze politici (zeker degenen met voorkeursstemmen) niet gemotiveerd zijn om de misstanden op te heffen, ook al roepen zij voor de bühne dat hun intenties anders zijn, is de pijnlijke conclusie dat het is, zoals het is. Alle energie die hier nog naar toe gaat, is verloren energie. Geef ze geen podium!

 

Geen excuus:

Anno 2021 kan niet één ouder nog blijven wijzen naar anderen, om vervolgens de strijd aan te gaan tegen de ex en/of instanties. Of het lot uit handen geven door te vertrouwen op een gedegen rechtspraak.

Ouders die anno 2021 nog hun hele hebben en houden kwijtraken, kapitalen uitgeven aan advocaten, om vervolgens het contact te verliezen met hun kind, nodig ik uit om op zijn minst alles wat staat beschreven onder het hartje “Verantwoord Scheiden” tot zich te nemen.

 

Schamen:

Ouders die de instanties ‘gebruiken’ om zogenaamd hun punt te willen maken, moeten zich keihard schamen!

Ouders die een handelingsonbekwame jeugdhulp professional toelaten in het leven van hun kind, mishandelen net zo goed hun kind.

Ouders die in gesprek willen zijn met de openbaar toegegeven (ook door zichzelf) handelingsonbekwame keten, die aantoonbaar onze kinderen mishandelen, mogen eens goed bij zichzelf te rade gaan en hebben later een hoop uit te leggen aan hun kind. 

 

Scheiden met behoud van kinderen:

Het is het aan elke ouder individueel om de regie over zijn/haar leven terug te pakken en wél effectief voor het welzijn van hun eigen kind op te komen.

 

Mits geen bewezen (anamnese-diagnose => strafrecht) gevaar voor het kind, plus het feit dat de ouder in gedrag laat zien een verantwoorde ouder te zijn, kan elke ouder ons ouderschapsplandownloaden en inbrengen als de basis voor 50% (gezond tegenwicht) parallel ouderschap, waardoor de gehele keten kan worden uitgesloten. 

 

Mijn taak zit erop. 

Voordat enkelen opgelucht adem halen, ik draag het stokje vol vertrouwen over aan een nieuw bestuur, met Hendrik Jan Oussoren als de nieuwe voorzitter. Allen ouders die als geen ander weten hoe destructief de jeugdzorgketen, de interventies, de trajecten uitwerken, waardoor juist degenen die op zouden moeten komen voor de belangen van het kind, een wig drijven tussen ouders en kinderen en menig verantwoorde ouder onterecht uitbannen.

 

Deze ouders zijn als geen ander gemotiveerd onze kennis te blijven delen onder ouders en kinderen. Met de wetenschap dat de sleutel in elke ouder zelf zit en dat er niets anders opzit voor de (volwassen) kinderen om de generationele destructieve patronen doorbreken. Daar het ontkennen van 50% DNA, laat staan het afwijzen, zorgt voor herhaling van zetten. 

Hetgeen je nu terug ziet in de maatschappij.

 

Geef het nieuwe bestuur een steun in de rug:

Door een fikse donatie te doen. Onze gedeelde kennis bespaart niet alleen veel geld, maar boven alles enorm veel verdriet en leed. Zo lang er genoeg geld in kas zit,.kan de website blijven draaien, is er ruimte voor advertenties, kan het bestuur ouders en kinderen informeren, waardoor ouderverstoting kan stoppen. Op individueel niveau.

Daarnaast geeft genoeg geld in kas het bestuur de ruimte om gericht actie te voeren tegen malafide instanties, tegen de gecorrumpeerde rechtspraak en de overheid, die het systematisch ontouderen van kinderen tot hun norm hebben verheven. Dat moet en kan stoppen!

Annemarie van Mackelenbergh
Voorzitter 
Stichting Écht Scheiden Zonder Schade
E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.verantwoordscheiden.nl


Ik wens u allen een fijn uiteinde, mooie feestdagen en heel veel goede voornemens voor 2022. Kernwoorden: integriteit, een geweten, compassie, empathie en het respecteren van de (Grond) wet, de IRVK, de ERVM en de internationale verdagen.